google-site-verification=hWQIAQSUhemdNzwa_Ma3kIgv7YFok3uIJQ5QO-k7mLA
top of page

Of doneer via onze

FB pagina

 

Ons goede doel

 

Hoewel het bij deze toertocht geen vereiste is bij de inschrijving, hebben we besloten toch een goed doel te koppelen aan dit avontuur. Lang hoefden wij daar niet over na te denken.

 

Steeds vaker horen wij verhalen van mensen met prostaat- en/of teelbalkanker. Deze typische mannenziektes grijpen diep in op het leven van de man, fysiek maar zeker ook mentaal. Ook de impact op partner en/of kind(-eren) is enorm. Daarom steunen wij

 

 Movember Foundation NL

 

De Movember Foundation NL gaat het hele jaar door wereldwijd de strijd aan voor de gezondheid van de man. Daarbij wordt alle aandacht besteed aan een aantal van de grootste gezondheidsproblemen specifiek voor mannen: prostaatkanker, teelbalkanker, en mentale gezondheid en preventie van zelfmoord.

Movember is een samenvoeging van MOustache en noVEMBER. Jaarlijks, in november, kan iedereen in actie komen om geld op te halen voor dit goede doel. Vele supporters laten hun snor staan bijvoorbeeld, maar er worden ook vele activiteiten georganiseerd, verspreid  over de hele wereld! 

Onze tocht zal echter mei 2019 worden verreden. Toch willen wij op deze manier ook nu aandacht voor dit groeiende probleem!

 

Team Barrel-Up driving for Movember

 

Tijdens de voorbereiding, de tocht en erna, gaan we proberen zoveel mogelijk geld op te halen, via onze sponsoren en via andere acties! Doneren kan ook!

bottom of page