google-site-verification=hWQIAQSUhemdNzwa_Ma3kIgv7YFok3uIJQ5QO-k7mLA
top of page

​breda <> nice | ±2.800km

Zondag 5 mei a.s. vertrekken we vanuit Breda in de richting van Nice (F). De route voert zeven dagen lang door zeven landen. Elke dag weer een nieuwe uitdagende en bijzondere route met niet alledaagse wegen. Wij rijden voor het eerst met een dergelijke tocht mee!

 

Het gaat niet om snelheid, er zijn wel punten te verdienen met beantwoorden van niet alledaagse vragen en/of het uitvoeren van ludieke opdrachten. Dat begint al bij het uitzoeken van "de juiste wagen" en het pimpen er van.

De inschrijving is inclusief 6 overnachtingen op een camping met ontbijt, er rijden Food-Trucks mee. Overnachtingsplaats verzekerd en ‘s morgens is het ontbijt inclusief koffie(!) al klaar. Alle deelnemers rijden steeds naar dezelfde camping. Allemaal mensen met dezelfde passie, die hetzelfde hebben beleefd en waar de nodige ervaringen mee worden uitgewisseld.

De Rammelbakken Reis staat in het teken van plezier hebben met elkaar. Samen wordt het een geweldige beleving. Behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn een voorwaarde om deze uitdaging op zo leuk mogelijke wijze te voltooien. 

 

Overdag genieten van de verre uitzichten, de slingerende bergwegen, bospaden, misschien met panne stilvallen en geholpen worden door de groep. En dan 's avonds afsluiten met sterke verhalen rond de BBQ.

Onderweg zullen we aandacht vragen voor het goede doel!

bottom of page